pasta z tuńczyka z puszki

Pasta z tuńczyka z puszki – super prosty przepis

Śpieszysz się do pracy, ale marzysz o szybkim smacznym śniadaniu? Mamy coś dla Ciebie — pasta z tuńczyka z puszki z cebulą, kaparami i przyprawami. Zrobisz ją błyskawicznie, a kanapki nią posmarowane możesz zabrać ze sobą do pracy lub szkoły.

Pasta z tuńczyka z puszki w 3 minuty

Recipe by Redakcja
Dla

2

osób
Czas przygotowania

5

minutes
Kalorie

300

kcal

Składniki

  • Tuńczyk z puszki w sosie własnym

  • Pół małej cebuli

  • łyżka kaparów

  • Łyżka majonezu

  • łyżka musztardy

  • Pieprz i sól do smaku

Directions

  • Tuńczyka odsączasz z wody a następnie wrzucasz do miski.
  • Dodajesz pokrojoną w kostkę cebulę i kapary.
  • Dodajesz majonez i musztardę
  • Przyprawiasz solą i pieprzem.
  • Podajesz pastę na kanapkach.

Podobne wpisy