Pasta z tuńczyka z puszki – super prosty przepis
Śpieszysz się do pracy, ale marzysz o szybkim smacznym śniadaniu? Mamy coś dla Ciebie — pasta z tuńczyka z puszki z cebulą, kaparami i przyprawami. Zrobisz ją błyskawicznie, a kanapki nią posmarowane możesz zabrać ze sobą do pracy lub szkoły.
Pasta z tuńczyka z puszki w 3 minuty
2
osób5
minutes300
kcalSkładniki
Tuńczyk z puszki w sosie własnym
Pół małej cebuli
łyżka kaparów
Łyżka majonezu
łyżka musztardy
Pieprz i sól do smaku
Directions
- Tuńczyka odsączasz z wody a następnie wrzucasz do miski.
- Dodajesz pokrojoną w kostkę cebulę i kapary.
- Dodajesz majonez i musztardę
- Przyprawiasz solą i pieprzem.
- Podajesz pastę na kanapkach.